Hoe slim wil je ondernemen?

Neem vandaag nog
contact met ons op:
+31 (0) 40 254 55 55

Sinds 2006 staat De Groof mijn eenmansbedrijf PhotoSculptura bij in het verzorgen van de administratie. PhotoSculptura maakt bronzen bustes en plaquettes voor bijvoorbeeld een bedrijfsoverdracht (zie www.photosculptura.nl). Naast de administratie heeft De Groof ook een adviserende rol gehad op diverse juridische en fiscale aspecten. De Groof staat voor mij voor drie belangrijke zaken: 1) een vast contactpersoon, 2) vooraf overleg bij extra kosten en 3) inzicht in expertise en indien nodig wordt verwezen naar externe experts.

Roel van der Burg

Photosculptura (www.photosculptura.nl)

SamenLoop voor Hoop 2012

Geplaatst op: 29-06-2012

Net als in 2009 werd in in het weekend van 9 en 10 juni 2012 een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. De atletiekbaan van de Kempen Campus stond geheel in het teken van KWF Kankerbestrijding. Hierbij een kort verslag.

Voorlopige opbrengst
Alle teams hebben een geweldige opbrengst weten te realiseren voor KWF Kankerbestrijding van maar liefst € 166.000.

Mede dankzij de sponsering van onze cliënten en relaties, de sponsoring van De Groof en de initiatieven van onze medewerkers verwachten wij hier een bijdrage aan te hebben geleverd van ongeveer € 5.000. Een prachtig resultaat waar we erg trots op zijn!

SamenLoop voor Hoop
De SamenLoop voor Hoop is een evenement waarbij zoveel mogelijk geld ingezameld gaat worden voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast sterkt het evenement (ex)kankerpatiënten dat zij er niet alleen voor staan. Gedurende 24 uur wordt er door teams van een groot aantal organisaties onafgebroken rondes op de baan gelopen als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. 

Alle teams zorgen ervoor dat er gedurende deze 24 uur minimaal één loper op de baan actief is. Gedurende deze twee dagen is er tevens een gezellige braderie en een veelheid aan activiteiten op en rond de baan. Verder kunnen bezoekers geïnformeerd worden over verschillende aspecten van de ziekte en het onderzoek op dat gebied. Meer informatie is te vinden op http://veldhoven.samenloopvoorhoop.nl/


Fotoimpressie:

team De Groof

Kindersamenloop

Prijzenkraam De Groof

Organisatie SlvH